Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 12:16

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Κέντρο ΑΜΕΑ «Ο Σωτήρ» στο Κολχικό Λαγκαδά

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΑ «Ο ΣΩΤΗΡ» ΣΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Θεσσαλονίκη 15/12/2016

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του  Κέντρου ΑμεΑ «Ο ΣΩΤΗΡ» στο Κολχικό Λαγκαδά, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 170 γονείς, κηδεμόνες και φίλοι των παιδιών που εκπαιδεύονται σε καθημερινή βάση στο Κέντρο.

Ήταν μία ιδιαίτερα ευχάριστη εκδήλωση όπου παρουσίασαν τα παιδιά υποβοηθούμενα από τους ειδικούς  εκπαιδευτές διάφορα χορευτικά δρώμενα .

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε όλο ανεξαιρέτως το επιστημονικό και θεραπευτικό προσωπικό που εργάζεται στο Κέντρο όπως  εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, ψυχολόγοι, καθηγητές πληροφορικής και δύο μουσικοθεραπευτές οι οποίοι παρουσίασαν το πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση οι παριστάμενοι απόλαυσαν ποικιλία εδεσμάτων και σπιτικών γλυκισμάτων που ετοιμάστηκαν από τους γονείς και φίλους και από το Κέντρο μοιράστηκαν δωρεάν ρούχα, είδη τροφίμων, είδη καθαριότητας και ψαρικών στις οικογένειες που έχουν  ανάγκη.

Στην εκδήλωση  εκτός από τον Πρόεδρο, ο οποίος ενημέρωσε τους γονείς για την εκπληκτική πρόοδο του Κέντρου στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του  και για τους μελλοντικούς αναβαθμισμένους στόχους,παρέστησαν η Διευθύντρια του Κέντρου κ. Ράνια Λιακοπούλου και ο Προϊστάμενος  κ. Θάνος Τσαβαλάκογλου.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas