Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 19:38

Χριστουγεννιάτικα δέματα σε 1010 οικογένειες του δήμου Λαγκαδά

Χριστουγεννιάτικα δέματα συνολικά 11 τόνων με κρεατικά και βασικά είδη διατροφής για το εορταστικό τραπέζι, διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά σε 1010 οικογένειες συνδημοτών μας.

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά τηρώντας τη δέσμευσή της για την ενίσχυση των δομών πρόνοιας και του κοινωνικού δικτύου του Δήμου μας, στηρίζει αποκλειστικά με δικές του δαπάνες τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, ενισχύοντας κάθε χρόνο και περισσότερο τις δράσεις του.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και λειτουργεί στην έδρα του Δήμου μας, τον Λαγκαδά και περιφερειακά σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές μας Κοινότητες.

Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις που υπάρχει αδυναμία πρόσβασης στα σημεία διανομής της παροχής, κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποιούν κατ΄οίκον διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του Δήμου Λαγκαδά, στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ) Λαγκαδά και σε όλους τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία και τη διανομή των πακέτων.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τις προϋποθέσεις ένταξης σε αυτό, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Χρ. Σμύρνης 29, κτίριο ΥΚΠΑΑΠ, 1ος όροφος - Λαγκαδάς

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2394020802

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas