Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 12:38

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ : ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο Γιάννης Καραγιάννης μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τα νέα συλλαλητήρια που αναμένεται να πραγματοποιηθούν για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ενώ αναφέρθηκε και στα του δήμου του, αλλά και τις ερασιτεχνικές ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το συλλαλητήριο: «Ο Λαγκαδάς συμμετείχε στο συλλαλητήριο, υπάρχει κινητικότητα. Είναι σοβαρό το θέμα, είναι αυτονόητη η συμμετοχή του κόσμου».

Για τα συλλαλητήρια του τότε και του σήμερα: «Προσωπικά έδωσα το παρών και στα δύο συλλαλητήρια, το θέμα είναι σοβαρό. Η προτεινόμενη ονομασία μας ενοχλεί και μας προβληματίζει. Δεν γίνεται κανένα ουσιαστικό βήμα και μας προβληματίζει. Τα συλλαλητήρια αυτά δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα, από την στιγμή που δέχτηκε ο Δήμος και η Εκκλησία να συνδράμουν είναι αυτονόητο πως πρέπει να δώσουμε και πάλι το παρών».

Για τον κύριο Πατούλη στην οργανωτική επιτροπή: «Συμμετέχει ο κύριος Πατούλης, αλλά η απόφαση της ΚΕΔ έχει να κάνει με τα σοβαρά εθνικά ζητήματα. Καλώ όλο τον κόσμο στο επόμενο συλλαλητήριο, ο Λαγκαδάς είναι η μόνη πόλη που οργανώνει τέτοιο συλλαλητήριο. Περιμένουμε μεγάλη συμμετοχή, θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα μας μαζί με τις άλλες 12 πόλεις. Πρέπει να υπάρχουν μόνο ελληνικές σημαίες και όχι ακρότητες».

Για την δήλωση του κύριου Ξυδάκη: «Εμείς είμαστε πατριώτες, θεωρώ πως το παρών τόσου κόσμου είναι τόσο δυνατό που δεν μπορεί να το εμποδίσει με κανένα τρόπο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτούς που θέλουν να διαδηλώσουν με ειρηνικό τρόπο, είναι δημοκρατικό δικαίωμα και όλοι έχουν την άποψή τους. Δίνουμε ισχύ στην Κυβέρνηση. Δεν θέλουμε να υπάρχει ως όνομα στην συνθετική ονομασία το όνομα της Μακεδονίας».

Για το πού απευθύνει το κάλεσμα του: «Θεωρώ ότι ο Λαγκαδάς βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και είναι ευκαιρία να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για ένα θέμα που μας ενώνει και δεν μας χωρίζει. Είναι μια εθνική στιγμή και θα είμαστε παρόντες με την ελληνική σημαία προς σεβασμό στην πατρίδα μας».

Για τις ομάδες του Δήμου του που ανέβηκαν κατηγορία: «Φέτος είμαι ευχαριστημένος, συγχαρητήρια σε παίκτες και διοικήσεις που σηκώνουν αυτό το βάρος. Υπάρχουν άνθρωποι που παρά τις δυσκολίες στηρίζουν οικονομικά, αλλά και οι φίλαθλοι που βοηθάν. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες, ο Δήμος Λαγκαδά αγαπά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει με τις ομάδες που έχει».
metrosport.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas