Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 15:29

MAKEUP ARTIST - Ένα Επάγγελμα με προοπτικές

Σπούδασα λογίστρια αλλά με κέρδισε το μακιγιαζ και ο λαμπερός κόσμος της μόδας!

Είμαι η Στέλλα Νάκουεπαγγελματίας MakeUpArtist και πτυχιούχος λογίστρια!

Αταίριαστα τα δυο τους ε; Για να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή…

Γεννήθηκα στο Λαγκαδά όπου και ζω μέχρι και σήμερα. Το όνειρο κάθε απόφοιτου λυκείου(του ίδιου αλήθεια ή έτσι είθισται;) είναι μία θέση σε κάποιο ανώτατο ή ανώτερο ίδρυμα. Έτσι κι εγώ λοιπόν τελείωσα το τμήμα Λογιστικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2004. Η σχολή μου, αν και δεν την επέλεξα κατά προτεραιότητα, μου άρεσε, όπως μου άρεσε και η λογιστική στην πράξη στη συνέχεια. Άσκησα το επάγγελμα για 9 χρόνια.

Περισσότερο όμως από αυτό μου άρεσε  η δημιουργία, ο χώρος της ομορφιάς, της μόδας και τα πινέλα. Γιατί δεν το ακολούθησα εξ αρχής; Γιατί η σειρά στο μυαλό κάθε εφήβου και των γονιών του είναι «λύκειο – σπουδές».  Το 2008,βλέποντας την ελληνική κρίση να πλησιάζει, αποφάσισα να πάρω το επαγγελματικό μου μέλλον στα χέρια μου και να ακολουθήσω το όνειρό μου, να δουλέψω στο χώρο της ομορφιάς. Μεγάλη στροφή και θεωρητικά και πρακτικά. Από την απόλυτη ρουτίνα της λογιστικής (κάθε μήνα, κάθε τρίμηνο, κάθε χρόνο τα ίδια) πέρασα στην απόλυτη ελευθερία, την απόλυτη δημιουργία! Παρακολούθησα τα πρώτα μου σεμινάρια στη σχολή της Μαρίας Τσαλακανίδου στη Θεσσαλονίκη έως τα μέσα του 2009.

Το 2010 άνοιξα τη δική μου ατομική επιχείρηση στο χώρο την οποία ασκώ μέχρι και σήμερα. Ακολούθησαν – και ακολουθούν -  κι άλλα σεμινάρια, βελτιώσεις κτλ κι έτσι το 2013 παραιτήθηκα από την εταιρεία όπου δούλευα για να αφοσιωθώ αποκλειστικά στην επιχείρησή μου και την τέχνη μου.

Είμαι πλέον περήφανη που έχω στο βιογραφικό μου δουλειές από το χώρο της μόδας, συνεργασίες με καλλιτέχνες, συμμετοχές σε εκθέσεις και fashionshows, μα πάνω απ όλαείμαι περήφανη για κάθε χαμόγελο που εισπράττω από τις πελάτισσές μου. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω! Είμαι ερωτευμένη θα έλεγα με τα πινέλα κι αυτά τα μικρά χρωματιστά κουτάκια! Και αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το μυστικό για να πετύχει κανείς σε οποιονδήποτε τομέα. Το μακιγιάζ για μένα είναι το πρώτο μου παιδί, που το ξεκίνησα από το μηδέν και μέσα σε λίγα χρόνια το βλέπω να ανθίζει.

Ό,τι θέλεις μπορείς να το καταφέρεις αρκεί να το τολμήσεις!

Δες εδώ πως μπορείς να γίνεις και εσύ makeup artist!

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas