Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 22:18

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΤΩΡΑ!

Χρειάζεστε πτυχίο αγγλικών αλλά φοβάστε ότι δεν έχετε χρόνο και ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα;

Στο Expertindanas έχουμε τη λύση! Με το ταχύρρυθμο σεμινάριο Αγγλικών του Expertin Danas αποκτάτε Πτυχίο Αγγλικών μέσα σε μόλις 2 μήνες, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Ακολουθώντας το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, προετοιμάζεστε κατάλληλα για να συμμετέχετε και να επιτύχετε στις εξετάσεις του ΤΙΕ (Test of Interactive English).

Απαραίτητο προσόν για να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας είναι η καλή γνώση (επίπεδο Β2) ή η άριστη γνώση (επίπεδο C2) Αγγλικών. Πολλοί είχαν παρακολουθήσει στο παρελθόν μαθήματα αγγλικών, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κάποιο πτυχίο.

Γι' αυτό σήμερα που τους είναι απαραίτο στην αγορά εργασίας αποθαρρύνονται από το να ξαναδοκιμάσουν επειδή σκέφτονται ότι:

  • "δεν θυμούνται τίποτα" ή ότι
  • "δεν έχουν χρόνο για διάβασμα" ή ότι
  • "πρέπει να ξοδέψουν ένα υπερβολικό χρηματικό ποσό"

Το Test of Interactive English (TIE) είναι το πιο σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό για τον υποψήφιο πιστοποιητικό Αγγλικής γλώσσας. Απονέμεται από το Gatehouse Awards, awarding body του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι διαπιστευμένο από το OFQUAL και είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ από το ΑΣΕΠ.

Επομένως αποκτάτε ένα πτυχίο που σας επιτρέπει να διεκδικήσετε με αξιώσεις μια θέση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και έχει διεθνές κύρος.

Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει ή καλέστε μας στο 23940 25472.

ΑΓΓΛΙΚΑ LOWER TIE (επίπεδο B2).

Kάνετε επανάληψη όλη τη γραμματική και βελτίωνετε τον προφορικό και γραπτό σας λόγο, ώστε να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε με ευκολία σε θέματα καθημερινής επικοινωνίας.

ΑΓΓΛΙΚΑ PROFICIENCY TIE (επίπεδο C2)

Εμπλούτιζετε το λεξιλόγιό σας & τελειοποίητε τον προφορικό και γραπτό σας λόγο, ώστε να μπορείτε να κατανοείτε με ευκολία όσα ακούτε και διαβάζετε και να εκφραζεστε αυθόρμητα με μεγάλη άνεση και ακρίβεια. Για την παρακολούθηση του σεμινάριου είναι απαραίτητη η γνώση αγγλικών σε επίπεδο Lower.

Στο Expertin Danas η επιτυχία είναι σίγουρη!

Για περισσότερς πληροφορίες πατήστε εδώ

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas