Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 20:07

ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΦΑΝΗΣ ΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ

Δριμεία επίθεση στον διαιτητή του Ηρακλής - ΑΠΕ Λαγκαδάς Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Γηραιού, Φάνης Τουτζιάρης.

Μιλώντας στο «Metropolis 95,5» ο κ. Τουτζιάρης υπογράμμισε:

«Όταν μιλάς με τον διαιτητή και αντί να σε κοιτάει κατάματα, αυτός κοιτούσε τα αστέρια, νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Επίσης και η δήλωση ενός ποδοσφαιριστή του Λαγκαδά μια ώρα μετά το ματς που είπε “ο διαιτητής σας ξευτέλισε”, επίσης, τα λέει όλα. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ανίκανος για να διαιτητεύει σε ένα παιχνίδι. Τον είδαμε από την αρχή, ότι η συμπεριφορά εις βάρος της ομάδας μας ήταν κάκιστη.

Παίξαμε πολλά παιχνίδια ως τώρα, όμως, δεν μιλήσαμε καθόλου για τη διαιτησία. Χθες, όμως, το ματς ήταν πολύ περίεργο από πλευράς σφυριγμάτων. Σκεφτείτε ότι βγήκε ένας παίκτης μας τραυματίας, του έδωσε το δικαίωμα να επιστρέψει και όταν επέστρεψε του έδωσε κίτρινη κάρτα. Δεν είναι απαραίτητο ο διαιτητής να σφυρίξει ένα πέναλτι ή να δώσει μια κόκκινη κάρτα. Όταν δεν σε αφήνει να παίξεις μπάλα, όταν σφυρίζει συνεχώς ανάποδα και σε σφάζει με το γάντι συνεχόμενα, αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Ήταν ένας πολύ κακός διαιτητής».
thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas