Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 07:30

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΓΥΝΩΝ

Με πλήθος κόσμου και με την χαρά εκφρασμένη στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Συλλόγου. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν  οι Βουλευτές κ. Θεόδωρος Καράογλου, κ. Σάββας Αναστασιάδης, ο κ. Γεώργιος Λαζαρίδης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κα Βαρβάρα Λυκουρέντζου, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μάρκου, ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Μαρκέλα Ταυρίδου, κ. Φίλλιπος Γεωργουδάκης, κ. Νικόλαος Κουτλιάνος, κα Ελισάβετ Κοτσώνη, κ. Βίκτωρ Θεολόγου,  ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Λαγυνών κ. Αστέριος Μουζίκας, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Αποστολούδης, κ Αντώνιος Τράκας, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμίαδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λαγυνών κα Μαρία Αποστολούδη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδά Θεοδώρα Βλατή καθώς και πλήθος κατοικών των Λαγυνών. Ο αγιασμός τελέσθηκε από τους ιερείς των Λαγυνών πάτερ Παύλο Καντίνα και Ελευθέριο Μπιλμπίλη.

 


Ένα σύγχρονο κτίριο 260 τ.μ. με τρείς αίθουσες κατάλληλα εξοπλισμένες για τις δραστηριότητες του συλλόγου παραδόθηκε στα μέλη του. Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του που συνέβαλαν στην δημιουργία του νέου χώρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους ανθρώπους που βοήθησαν είτε οικονομικά είτε προσφέροντας υλικά όσον αφορά την κατασκευή του κτιρίου. Ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Παπαχριστοδούλου, τον κ. Γεώργιο Γούλα, τον κ. Πέτρο Καρβουνίδη και τον Θεοδόση Καϊλάρη.


Ευχαριστίες για όλα τα μέλη του συλλόγου που πρόσφεραν τα εδέσματα στο μπουφέ των εγκαινίων, τον κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο,  τον κ. Νικόλαο Γεράκη για του χυμούς, την κα Χρύσα Φρατζανά για το στολισμό του μπουφέ και την και Μαρίνα Σταυρίδου για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν πτυχία από το Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) επιπέδου Grade 4 στις μαθήτριες του τμήματος μοντέρνου χορού του συλλόγου μας Ανδρούτσου Κυριακή, Παρατσοκίδου Πασχαλίνα, Σιραλή Μαρία, Τσιλιφίκα Αναστασία.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών

lagyna.net

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas