Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 08:22

Εγκαίνια της σχολικής βιβλιοθήκης και των εργαστηρίων Τεχνολογίας και Χημείας του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά τα εγκαίνια της σχολικής βιβλιοθήκης και των εργαστηρίων Τεχνολογίας και Χημείας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Καραγιάννη. Παρόντες ήταν το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο Σύλλογος των διδασκόντων, γονείς και όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.

Στους λόγους που εκφώνησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιωάννης και ο Δήμαρχος Λαγκαδά έδωσαν συγχαρητήρια στον Διευθυντή ,στους καθηγητές και στους μαθητές του 1ου Γυμνασίου για την πρωτοβουλία, ενώ εξέφρασαν και την υποστήριξή τους σε ανάλογες προσπάθειες.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Φυλάκης αναφέρθηκε στην αξία ύπαρξης των κατάλληλων υποδομών για τη σωστή εκπαιδευτική λειτουργία του σχολείου, ενώ ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, τον Σύλλογο διδασκόντων και τους μαθητές για την ουσιαστική και έμπρακτη συνδρομή τους στη δημιουργία της βιβλιοθήκης και των εργαστηρίων. Τέλος, ανακοίνωσε ότι η βιβλιοθήκη θα λειτουργεί ως δανειστική για τους μαθητές καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάθε Τετάρτη 9.00-13.00.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas