Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 14:35

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Α.Τ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΔΙΟΔΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Στη σύλληψη ενός 36χρονου Γεωργιανού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, κλοπή, αντίσταση, απείθεια και παραποίηση στοιχείων κυκλοφορίας οχήματος, προχώρησαν αστυνομικοί του Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ανάληψης), όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πλην όμως με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δώδεκα αλλοδαπών, από το Μπαγκλαντές, την Ινδία και το Πακιστάν, που επέβαιναν στο όχημα (3 εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών), οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίες του οχήματος είχε δηλωθεί κλοπή αρχές Ιανουαρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα
thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas