Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 07:42

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ

Μία δεύτερη υπόθεση εντοπισμού παράνομων αλλοδαπών αποκάλυψαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας στην περιοχή της Νέας Απολλώνιας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μέλος κυκλώματος, έπειτα από τον εντοπισμό παράνομα μεταφερόμενων αλλοδαπών σε αγροτική περιοχή της Νέας Απολλωνίας. Πρόκειται για έναν 18χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας και παροχής καταλύματος για απόκρυψη εκ κερδοσκοπίας πραττόμενης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, ο παραπάνω συλληφθείς μαζί με έντεκα 11 ομοεθνείς του που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω αλλοδαποί με τη συνδρομή έτερων μελών του κυκλώματος, εισήλθαν παράνομα από περιοχή του Νομού Έβρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ανωτέρω κτίριο, καταβάλλοντας για την παράνομη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas