Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 14:10

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Αναγκαστικό λουκέτο μπήκε σε δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ στον δήμο Λαγκαδά, μετά την άρνηση των ιδιοκτητών τους να προχωρήσουν στην υπογραφή της νέας σύμβασης της ΟΠΑΠ Α.Ε., που επιβάλει δυσμενείς όρους για τις επιχειρήσεις τους, με κορυφαία την σταδιακή μείωση του περιθωρίου κέρδους.

Πολλά χρόνια λειτουργίας μετρούσε το πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Σοχό, που τα τελευταία χρόνια το λειτουργούσαν η Νικολέτα Λιλιδέρη και ο Αχιλλέας Θεοχαρίδης. Μάλιστα, η Νικολέτα μέσω του προσωπικού της προφίλ στο facebook αναφέρει: «Ο θείος μας αφιέρωσε όλη του τη ζωή σε αυτό το μαγαζί. Το 2013 που μας το μεταβίβασε είχε προβλέψει τα χειρότερα μετά την ιδιωτικοποίηση της ΟΠΑΠ και επιβεβαιώθηκε. Η μόνη επιλογή που είχαμε ξεκάθαρα από την αρχή ήταν αυτή του 'ΟΧΙ'. Πρώτος ο θείος μου ήταν αυτός που μου είπε ότι το 'ΟΧΙ' είναι ο μοναδικός δρόμος! Εννοείται ότι φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και με υπερηφάνεια» αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτή τη στιγμή στον Σοχό λειτουργεί μόλις ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, του Παντελή Τσελίκη.

Λούκετο έβαλε και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιάννη Σάρπη στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά. Σε ανακοίνωση στην τζαμαρία του καταστήματος, ο ιδιοκτήτης ευχαριστεί τους πελάτες για την προτίμηση τους και αναφέρει πως σύντομα το πρακτορείο θα λειτουργήσει υπό νέα διεύθυνση.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται πανελλαδικά θέλει εκατοντάδες πρακτορεία του ΟΠΑΠ να έχουν βάλει λουκέτο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι έκλεισαν 15 από τα 19 πρακτορεία του ΟΠΑΠ που διαθέτει η Αλεξανδρούπολη. Κι αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν υπογράψει τη νέα σύμβαση που τους απέστειλε προ έτους περίπου ο ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να χάνουν τις άδειες τους. Στο νομό Καβάλας συνολικά 17 πρακτορεία του ΟΠΑΠ διέκοψαν τη λειτουργία τους, ενώ στο νομό Καρδίτσας έκλεισαν 31 από τα 48. Σε όλη την Ελλάδα δεν υπέγραψαν 700 περίπου πρακτορεία και είναι άγνωστο μέχρι στιγμής τι θα κάνει ο ΟΠΑΠ, σε τι ποσοστό θα καλύψει τις θέσεις που «χηρεύουν»
netvasiloudi2018.blogspot.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas