Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 09:11

ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία των 100 ετών από την ίδρυση (1914) μέχρι και σήμερα του Γυμνασίου και Λυκείου του Λαγκαδά, με πρωτότυπα στοιχεία από τα αρχεία που διασώθηκαν από τον αιώνα που πέρασε, αλλά και μέσα από φωτογραφίες και εμπειρίες μαθητών που φοίτησαν στο σχολείο, που από Ημιγυμνάσιο εξελίχτηκε σε Γυμνάσιο, στη συνέχεια εξατάξιο και οκτατάξιο και αργότερα σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο μοναδικό για τα σχολεία του Λαγκαδά. Ενώνει γενιές και ξυπνά μνήμες στους αναγνώστες.

Ο συγγραφέας Φυλάκης Αθανάσιος, αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Λαγκαδά, διατέλεσε Καθηγητής Μαθηματικών και Διευθυντής στο Γενικό Λύκειο Λαγκαδά τα προηγούμενα 4 έτη. Σήμερα είναι Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά. Η σύνταξη και η τεχνική επιμέλεια του βιβλίου έγινε από την Φωτιάδου Νούλη, Δασκάλα.

Το βιβλίο διατίθεται στα βιβλιοπωλεία του Λαγκαδά από τις Εκδόσεις Κανδύλα.

Φυλάκης Αθανάσιος

Μαθηματικός

Πρόεδρος του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας

της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά

Τηλ: 6940121644

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas